Slaný závin s pestem z medvědího česneku špenátem a fetou

2. květen 2016

Slaný závin s pestem z medvědího česneku, špenátem a fetou


listový špenát

pesto z medvědího česneku

100g sýru Feta

1 balíček listového těsta

slunečnicová semínka

1 rozšlehané vejce

sůl

 

Máte-li čerstvý baby špenát, krátce ho poduste a osolte. Použijete-li mražený, nechte ho rozmrazit, vymačkejte z něho přebytečnou vodu a osolte ho. Listové těsto si rozválejte a potřete vrstvou pesta z medvědího česneku, na ní dejte špenát a nakonec na kostičky nakrájený sýr Feta. Zaviňte jako štrůdl. Závin přendejte na plech s pečícím papírem, potřete rozšlehaným vejcem, na několika místech propíchejte vidličkou a posypte slunečnicovými semínky. Pečte cca 20 minut.

 

Dobrou chuť!

 

Krásné fotky a některé recepty pro nás připravila naše kamarádka Sváťa Coolinářka

nofoto

Zboží bylo přidáno do nákupního košíku. Zpět k nákupu K objednávce